30 Ocak 2013 Çarşamba

Güzel Kalpli Blog Arkadaşlarıma..

2 haftalık bir aradan sonra buradayım hemde kendim için güzel haberlerle beraber.

Öncelikle yorumlarıyla ,mailleriyle güzel dileklerde bulunan güzel kalpli blog arkadaşlarım ,hepinize pek çok teşekkür ediyorum.Bana nasıl bir manevi destek ve moral verdiniz bir bilseniz.Sağ elimi henüz aktif olarak kullanamadığım için (ki bu yazıyı yazmak ta epey uzun sürecek) hepinize tek tek cevap yazamadım ancak buradan bir kez daha teşekkür ediyorum.İyi ki varsınız.

Sağlık durumuma gelecek olursak ; düne kadar oldukça kötüydüm.Ancak dün gerçekleşen kontrolümden sonra her şey değişti.Doktorum öyle olumlu konuştu ki, bir anda iyileştim:)

Operasyon sonrasında doktorum 2-3 seans daha gerekebileceğini söylemişti,ancak dün kontrolden sonra bunlara bile gerek olmadığını 3 ay kadar sıkıntı çekebileceğimi ,fakat sonrasında şikayetlerimin yavaş yavaş azalacağını söyledi:)Haliyle havalara uçtum.

Her ne olursa olsun Şükrediyorum halime ,biliyorum ki benim gibi nice sağlık sorunları çekenler var.Bende hepiniz için şifa diliyorum.

Biliyorum ki benim gibi vücudunun herhangi bir yerinde hemanjiom adlı arkadaşı taşıyan arkadaşlarım var.Geçirdiğim onca ameliyattan sonra tesadüfen duyup Başkent Üniversitesi Girişimsel Radyoloji bölümüyle tanıştım.Cerrahi müdahaleye alternatif çok daha basit bir yöntemle tedavi uyguluyorlar.Bu tip bir şikayetiniz var ise aklınızda bulunsun istedim.

Hep böyle hastalıktan bahsetmekten olmaz dedim.Madem moral her şeymiş dedik bende aramıza katılacak bir miniğe yaptığım hediyeyi paylaşayım istedim.








Çağan Bey'in anneciği aramızdan biri.Kitana' cım bebeğine sağ salim kavuşsun ,Gizem Teyzesi de gidip onun minik yanaklarını sıksın:)

Dualarınızı ve desteğinizi eksik etmediğiniz için çok çok teşekkür ediyorum.İyi ki varsınız.

Son olarak yeni tanıştığım çok cici bir blogger 'ın çekilişi var.Sizde katılayım derseniz Pretty in Pink Bride 'ın bloğuna bir uğrayın derim:)

Sevgilerle







11 Ocak 2013 Cuma

♥♥♥♥Yine Yeniden Cupcakeler ve Minik Bir Veda

Beni yalnız bırakmayan gribime birde hevesle başlayıp yarım bırakılan işlerin ağırlığı eklenince bu haftayı evde geçirdik.Eh benim gibi biri için zor olsa da bu haftayı da hastalığı da atlattık.




Bu ciciler kayınvalidem tarafından yapılmış olup uzunca bir süredir benim amerikan servis dikmemi bekliyorlardı.(Bir adet cupcake in yaprağının olmadığına dikkatinizi çekmez isterim.Eksik yaprak nerede derseniz minnoş İpek Hanım saniyeler içinde kendisini yedi:))

Fırsattan istifade bende çift katlı amerikan servisler dikip ,köşelerine cupcakelerimi iliştirdim.Artık cupcakelerim çatal ve bıçağıma yuva oldular.

Pazar sofrasında anneciği karşılayacak kendileri:))





Fotoğraflar vakitsizlikten aceleye geldi,daha güzel karelerle tekrar karşınıza çıkacak kendileri.:)Ben çok sevdim umarım sizde sevmişsinizdir.

Belki bir süre buralara uğrayamam diye düşündüm.Zira pazartesi minik bir operasyon geçireceğim .Sağ elimde doktorumun ''hemanjiom'' diye adlandırdığı bir kitle taşıyorum.Yeni tanışıklığımız yok aslında.Kendisiyle tanıştığımızda ben henüz 7 yaşımda idim.
Hani çocuklar yüksek yerlere çıkıp yürümeye bayılırlar ya ; bende o çocuklardandım işte.Sitemizi çevreleyen duvarın üzerinden avucumun üstüne düştüğümü dün gibi hatırlıyorum.İşte o gün geldi ''hemanjiom ''beni ziyarete.Yani demem o ki anneler çocuklarınıza dikkat edin olur  mu?

Peki biz 18 sene boyunca hiçbir şey yapmadık mı ?Yapmaz mıyız!! 4 defa girip çıkmışlığım var sevimli ameliyat odasına.Bana göre ''büyük'' doktorlarıma göre ''minik'' operasyonlardı işte.

Ne yazık ki bu ''hemanjiom'' denilen arkadaş pek ayrılmak istemedi benden.Tam bitti gitti ,vedalaştık derken üzüm tanesi gibi çoğalarak yeniledi kendini ve eski yerine yeniden yerleşiverdi.

Ameliyat masasına yatanlar bilirler ki ,ameliyat olmak en kolay kısmı işin.Asıl zorluğu iyileşme sürecine kadar geçen kısmı.Ben de o süreci 4 kez yaşadığımdan ,5.yi 2 senedir ertelemekteydim.Sağ elimi kullandığım için de  bununla beraber yapmak istediğim birçok şeyi de erteledim..

Tabi ki şükrediyorum halime ve asla isyan etmiyorum.Benim derdim ne ki ,Allah hiçbirimize dermansız dert vermesin.

Şimdi çok daha farklı bir yöntem bulduk.Pazartesi anjiyo yapıp bu yöntemi uygulayıp uygulayamayacaklarına karar verecekler.Bu süreçte beni de dualarınızda eksik etmeyin emi?

Unutmadan eklemek istedim beni takip edenler bilir ki ben bloğumda üzücü olaylardan bahsetmekten yana değilim.Yanlış anlaşılma olmasın üzülerek gitmiyorum ,aksine mutlulukla gidiyorum ve öylede döneceğim.
                                                              Görüşene dek sevgiyle kalın...

9 Ocak 2013 Çarşamba

Erica



Bu görmüş olduğunuz güzellik benim yeni gözdem ''Erica'':)Kendileri ben gibi soğuk havaları severmiş..Bende onu pek sevdim ve mutfağımın baş köşesine konuk ettim.





Grip sağ olsun sayesinde evde tıkılıp kaldığımdan Ericacığıma bakıp bakıp;




                                                    Ne bulsam yiyorum & içiyorum:)

Kocaman Sevgilerimle

7 Ocak 2013 Pazartesi

Geç Olsada ''Merhaba 2013''


 Haklısınız ben bu aralar pek bir tembelim.Yeni bir yıla girdik ama  hala yeni bir yazı yazmışlığım yok.Öyle hızlı akıyor ki günler yetişmenin imkanı yok.(tembelliğime bahane uyduruyorum artık siz beni idare edin:))
 Bu yeni yılı karı koca  baş başa evde  geçirelim istedik.Açıkçası bende erkenden yaşlandım sanırım kalabalık ortamlardan çok çabuk sıkılır oldum.Ne olacak benim bu halim bilmiyorum:)





Bizde kendimize böyle kırmızılı bir sofra kurup iştahımızı iyiden iyiye açtık ,gece boyunca yedik içtik:)

Yeni yıla girmeden bu cici silikon kalıplarını almıştım.



Kullanmadan olmazdı tabi ki:)


Araya bu kadar açmamayı diliyorum ve kocaman sevgilerimi gönderiyorum..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...