31 Mart 2014 Pazartesi

Ankara Next Level Avm 1. Blogger Buluşması ve Jo Malone Ziyareti

Geçtiğimiz perşembe günü Ankara 'nın en yeni alışveriş merkezlerinden NextLevel 'ı  tanımak amacıyla blogger arkadaşlarımızla bir araya geldik.Midpoint 'te Avm Müdiresi Şafak Aksöyek Toros’un da katılımıyla öğle yemeğimizi yedik.
 
 
 




Bu güzel yemeğin ardından Başak Hanım Eşliğinde avm turu yaptık.Next Level Avm'yi diğer avmlerden farklı kılan Ankara 'da ilk kez yer alacak bir çok markayı bünyesinde bulundurması ve avm 'nin en üst katında açık hava da yer alan restaurant ve cafelerin bulunması .(Bu nokta eşimin en sevdiği kısım oluyor ki yeme -içme söz konusu olunca bizim evde akan sular durduğundan her yeni açılan mekan bizim için pek kıymetli.Hele de güzel havalar yaklaşmışken açık hava keyfini kaçırmak olmaz elbette:))

Nerede kalmıştık..Aa Ankara'da ilk kez açılmış olan mağazalara dönecek olursan Furla ; Jo Malone, Nars ,Victoria's  Secret aklıma gelenlerden sadece birkaçı.Bu mağazalar dışında Ankara 'da ilk defa görebileceğiz 24 marka bulunmakta.

 
 
 
 
Avm turumuzun son durağı Ankara 'da ilk mağazasını açmış olan Jo Malone oldu.İngiliz bir koku firması olan Jo Malone inanılmaz kokularıyla hepimizi büyüledi.Parfümlerinin en ilgi çekici özelliği tek başına kullanılabildiği gibi birbiri üstüne sıkılarak kişiye özel bambaşka bir koku ortaya çıkarması.
Marka danışmanı  eşliğinde bu özelliği bizlerde test etme imkanı bulduk ve ortaya çıkan farklı kokularla mest olduk diyebilirim.
 
Genel olarak çiçeksi kokulardan hoşlandığım için Red Roses aralarında en çok beğendiğim oldu.Neredeyse unutmaya başladığım o nefis gül kokusunu yanı başımda hissettim diyebilirim.
 
Markanın ürün yelpazesinde erkek ve bayan kokularının dışında,duş jelleri, kremler, oda kokuları ve mumlar da yer almakta.
 
 
 
 




Kokulardan mest olmuş bir cadı:)
 


Jo Malone 'a hediyeleri için bir kez daha teşekkür ediyorum.Uzun zamandır aradığım o ferah kokuya kavuşmanın mutluluğu içerisindeyim halen.
Farklı kokuları sevenlere hiç tereddüt etmeden en kısa zamanda ziyaret etmelerini şiddetle öneriyorum.


 
 
Bu keyifli günden geriye kalan karemiz:)
 
Emeği geçen herkese tekrar teşekkürlerimi yolluyorum.
 
Bizim bu hafta ki lezzet durağımız Tekno Kafes Fırın olacak gibi gözüküyor.
Gidip görecek olanlara şimdiden keyifli dakikalar diliyorum.
 
Kocaman Sevgilerimle
 

2 yorum:

  1. cok guzel bir etkinlik olmus canım, ilk kez duyduğum bir marka urun yorumunuda merak ettim sevgiler

    YanıtlaSil
  2. iyiki oradaydık dimi, özlemiş birbirimizi :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...