25 Kasım 2014 Salı

Hobi Günümüz Start Verdi:)

Hepinize kocaman bir merhabaa:)

Sena Sardunyabahcem ile ilk tanıştığımız günden bu yana hep bir hobi günü yapalım hayalimiz vardı. Nitekim biz bir araya geldiğimizde konudan konuya atmaktan başka herhangi bir şey yapmaya fırsat kalmıyordu.

Güzde blogger baharı etkiliğimizde becerikli iki arkadaşım Sema ve Seda ile tanışıp Seda'nın cici Tildalarından bahsederken hobi günü yapma fikri yeniden gündeme geldi:)

İlk buluşmamızı nam-ı diyar Bayantilda mız Sedacımızın evinde buluştuk.


Böyle cici bir köşesi var ki tatlılığına diyecek hiç sözüm yok:)

Hobi günümüze böyle dolu dolu bir masa da başladık. Açıkçası uzunca bir sürede kalkamadık masadan..

 
 

Yemekten sonrasını hiç sormayın gitsin..Fotoğraflar herşeyi anlatıyor sanırım.Bol gülmeli ,bol sohbetli bir gün geçirdik.

 
Evet gelelim günün güzelliklerine.Günümüzün hatırası TildaMug larımız.
 
Seda inanılmaz kuvvetli bir öğretici. Diktiği Tildalarsa öyle sevimli ,öyle özenli ki..
Ankara'da ve İstanbul'da workshoplarda düzenliyor kendisi.Öğrenmeyi arzu ediyorsanız hiç düşünmeden koşa koşa gidin derim ben.
 
Kendisine http://bayantilda.blogspot.com.tr/ adresinden kolaylıkla ulaşıp yaptığı Tildaları inceleme fırsatı bulabilirsiniz efenim:)
 
Son olarak sevgili arkidişlerim Seda ,Sena  ve Sema 'ya (yazar burada arkadaşlarına uymayan bir ada sahip olduğu için derin bir üzüntü duyuyordu:)) bu güzel gün için teşekkür ediyor ve tekrarını dört gözle beklediğimi belirtiyorum:))
 
Kocaman Sevgilerimle
 
 

15 Kasım 2014 Cumartesi

Tanışma Hikayenizi Paylaşmaya Ne Dersiniz?


tanismahikayem.com’da sevdiğiyle tanışma hikayesini anlatanlar Karaca Home aracılığıyla hikayesinin herkese ulaşmasını sağlıyor!
 

 

Bir gün o özel insanla karşılaştınız ve en güzel anlarınızı onunla yaşadınız. Karaca Home olarak mutluluğunuzun anlamına anlam katmak istiyoruz ve sizleri tanismahikayem.com’a davet ediyoruz.

Bizimle tanışma hikâyenizi ve sevginizi paylaşın, Karaca Home’dan o özel anınızı tekrar hatırlatacak nevresim takımını hediye edelim.

 Ne Yapmanız Gerekiyor?

17.11.2014 – 01.12.2014 tarihleri arasında tanismahikayem.com’a girmek ve sevdiğiniz kişi ile tanışma hikayenizi yazarak Twitter ve Facebook’ta paylaşılmasını sağlamak. Kampanya sonunda gerçekleştirilecek çekiliş ile ödüller sahibini bulacak.

 Karaca Home Hakkında

Karaca Porselen ile 1973 yılından itibaren başarıları ile perakende sektöründe hizmet veren Karaca markası, Eylül 2012’de Karaca Home markası ile tekstil sektörüne girmiştir. Karaca Home zamana karşı hızla büyüyen ve sektörün en iyi, en güçlü ve sıradışı tasarım yeteneğiyle en beğenilen markası olmakla trend belirleyen ve moda yaratan sektör lideri olma yolunda hızla ilerlemeye devam etmektedir.

Tanışma Hikayem Hakkında Ayrıntılı Bilgi İçin:

Ayşenur Kıvılcım / 0212 412 44 00 / info@karaca-home.com

Ajans: Rework Agency – reworkagency.com
www.karaca-home.com - www.twitter.com/KaracaHome - www.facebook.com/KaracaHomeTR
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...