6 Aralık 2016 Salı

HAFTASONU ETKİNLİĞİMİZ:HELLO KITTY ANKARALI HAYRANLARIYLA TOYZZ SHOP ANKARA FORUM OUTLET’TE BULUŞTU

 Bu hafta sonu sevgili  Ayşegül 'ün davetiyle şahane bir etkinlikteydik.

Çok oyuncak az para sloganıyla açılışını yapan toyzz shop fiyatlarıyla bizi inanılmaz şaşırttı.Bugüne kadar Nil'e aldığım tüm oyuncaklara verdiğim paraya fazlasıyla üzüldüm .

Öyle ki fiyatları görünce dayanamayıp kendimize dahi oyuncak almış olabiliriz:)

Bundan sonraki oyuncak alışverişlerimizde adresimiz belli .

Sizde gidin görün derim ben .Fiyatları görünce bana hak vereceğinize eminim.






Eğlencenin ve oyuncağın adresi Toyzz Shop; Türkiye’nin ilk oyuncak outlet mağazası Forum Ankara’da düzenlediği özel parti ile Hello Kitty’yi hayranlarıyla buluşturdu.





Türkiye’nin lider oyuncak markası Toyzz Shop, Temmuz ayında açılışını gerçekleştirdiği Türkiye’nin ilk oyuncak outlet’i Forum Ankara mağazasında dünyaca ünlü Hello Kitty’ye özel düzenlediği partide Hello Kitty hayranlarını ağırladı.



Toyzz Shop Forum Ankara Outlet mağazasında bebekler, arabalar, eğitici oyuncaklar, peluşlar gibi her tür oyuncağın yer aldığı, zengin ürün çeşidi inanılmaz fırsatlarla oyuncak tutkunlarıyla buluşuyor.



En uygun fiyatlı, kaliteli ve sağlıklı oyuncağın bir numaralı adresi Toyzz Shop Forum Ankara Outlet mağazası her gün farklı ürünlerde sunduğu özel indirimler, kazançlı promosyonlar, tek fiyatlı reyonlar, iki alana bir bedava kampanyası gibi hesaplı ve karlı alışveriş fırsatlarıyla çocuklar başta olmak üzere sevenlerinin yoğun ilgisiyle büyük küçük herkese hizmet sunuyor.



Açıldığı ilk günden beri Forum Ankara Outlet’e Ankaralıların ilgisinden çok memnun olduklarını belirten Toyzz Shop Pazarlama Grup Müdürü Didem Özgüven “Toyzz Shop ailesi olarak bugün burada Hello Kitty’i Ankaralı sevenleriyle buluşturduğumuz ve hep birlikte bu eğlenceli günde çocuklarımızın yüzlerindeki sevince ve heyecana ortak olduğumuz için çok mutlu ve gururluyuz. Outlet mağazamızda misafirlerimize uygun fiyatlar, kazançlı kampanyalar ve hesaplı alışveriş seçenekleri ile muhteşem fırsatlar sunmak bizi çok sevindiriyor. Mağazamızda hayata geçirmeyi planladığımız yeniliklerimizle daha çok aileye ulaşarak, daha çok çocuğu mutlu görmek ise en büyük hedefimiz” dedi.

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...