30 Ocak 2012 Pazartesi

işte Geldim Burdayım...



 Pek çoklarımızın sevmediği bir günde açılışını yapıyorum sevgili bloğumun.Pazartesi zor bir gün biliyorum ama bu pazartesi ve gelecek tüm pazartesilerin bana ve beni takip eden herkese çok uğurlu geleceğine inanarak açıyorum bloğumu.
 Peki kimdir 'Kırmızı Evin Cadısı'?
 Görsel sanatların her birine hayran olmasına rağmen hayat koşullarının da etkisiyle hiç alakası olmayan bir mesleği seçmiş ve ziraat mühendisi olmuş ama mesleğinden hiç hoşnut olamamış , çok çok sevdiği adamla yakınlar da evlenip hiç bilmediği bir şehre yanlızlığıyla gelmişş,iğne -iplik-keçe -kumaş ve daha nicelerine en önemlisi de renklere aşık bir cadı..
 Bu blog açma sevdası nerden geldi derseniz öncelikle yeni şehrimde ki tek komşumun ısrarı,sonrasında yataktan kalkar kalkmaz daha kahvaltı edilmeden açılıp okunan,acaba bugün ne yaptı neler yarattı diye hayranlıkla okunan bloklarımdan geldi tabi ki:)
Sözü fazla uzatmadan tekrardan ben de burdayım ve hoşgeldim aranıza diyorum.Umarım sizlerde beni hoşbulursunuz:)

Sevgilerimle

10 yorum:

  1. Hoşgeldiinn , iyi ki geldin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok mu çok hoşbuldum ,iyiki sizlerin yanında oldum:)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederimm iyiki geldim ,iyiki sizleri buldum:))

      Sil
  3. hoşgeldin :)seni burdada takip etmek eminim çoook keyifli olacak... şimdiden sabırsızlıkla paylaşımlarını bekliyorum...hayırlı uğurlu olsun :))

    YanıtlaSil
  4. Sonunda buluştuk desene uzun zamandır da görmüyodum iyi oldu:):)hepimize hayırlı ugurlu olur inş.:)E birde sayende burdayım bunu da eklemeden geçmeyelim:)

    YanıtlaSil
  5. ben de yeniyim ve ilk postlarımızın da başlığı aynıymış:) ve ben de eş durumundan hiç bilmediğim bir yere gideceğim ikimize de bol şans;)

    YanıtlaSil
  6. Ne güzel bulmuşuz birbirimizi pek sevindim.Geleli 4 ay oldu ve pekte zorluk çekmedim.Seninde için rahat olsun huzur yerinde olunca heryerr güzel şimdiden sana da bol şanslar:)

    YanıtlaSil
  7. bende yeniyim,hoşgeldin taze gelin :)yazıların çok keyifli,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbulduk canım beğenmene çok sevindim bloğum ve ben seni gördüğümüze sevindik:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...