20 Mart 2012 Salı

Evim Evim Kırmızı Evim Döndüm Dolaştım Sana Geri Geldim

12 günlük ayrılık sonunda bitti.Evime , eşime ve tabi ki sizlere kavuştum sonunda.Çok güzel günler geçirdim geçirmesine ama insan annesinin evinde bile olsa kendi evini arıyor.Neyse ki ayrılık bitti.Evde beni bekleyen yığınla iş olmasına rağmen yine de çok mutluyum çok:) Tatil boyunca sadece gezip tozmadım tabi ki.Yine yapacak bir şeyler buldum kendime.Hatta kendime bulmakla yetmedim ev ahalisine hatta konu komşuya bile iş çıkardım.Sonunda dayanamayan annecikim iş yapmaktan yüzümü göremediğinden şikayet edip isyan bayrağını çekti.Bundan sonra eve gelirken yeni projeler getirmekte yasaklanmış oldu böylece:)Napayım ama öylece boş boş oturmak hiç bana göre değil.:)Yarından itibaren neler yaptığımı paylaşıcam. Ee Aydın'a kadar gidilmişken Kuşadası'na gidilmez mi?Öyle iyi geldi ki deniz havası anlatamam.Denizden uzak kalınca fark ediyormuş insan yokluğunu.Bir daha ki gidişime kadar bana burada yetecek deniz havasını depolayıp geldim bende:)




Her yazımı burada geçirmeme rağmen bu mevsim de hiç gitmediğimi farkettim.Bu boş sokakları görünce şok oldum.1-2 aya bu sokağı görseniz tanıyamassınız kalabalıktan:)

Bu arada ayağımın tozuyla bir çekilişe katılayım dedim.Bende katılayım diyorsanız buyurun sizi buradan alalım.

Şimdilik benden bu kadar.Beni bekleyen işlerimin başına geri dönmeliyim.Hepinizi pek çok özlediğimi de ekleyip kaçıyorum.:)
Sevgilerimle

22 yorum:

  1. hoşgeldiiiiin :) özledik gerçekten :) ne güzel bir tatil..öyle ihtiyacım var ki :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbulduk bende özledim gerçekten:)Gerçekten çok iyi geldi bana bu tatil darısı başına diyeyim canım en kısa zamnda sende gidebilirsin inş:)

      Sil
  2. hoş geldin Gizemcim .özlendin haberin olsun.Home sweet home bende öyleyim nereye gitsem özlüyorum.ne güzel yerlere gitmişsin .bol bol resim bekliyorum.kocaman öptüm...sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbulduk Smilenacım bende çok özledim gerçekten:)Resimler yolda geliyor:)Bende çok çok öpüyorum:)

      Sil
  3. hosgeldın...denızın olmadıgı yerde yasıyamam sanırım ben
    mavısı ayrı sesı ayrı huzur verıyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbulduk:)Ah ah bende öyle derdim ama Ankara'ya geldik işte.Umarım birgün tekrar denizi olan bir yere taşınma fırsatım olur:)

      Sil
  4. Hoş geldin Kırmızı evin Cadısı :)), Ege havası getirdin bize, marifetlerini merakla bekliyorum, sevgiler canım AYŞENUR

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım hoşbulduk:)Bundan böyle hep bahar havası seninle olsun:)Sevgilerle

      Sil
  5. hosgeldın canım guzel goruntulerle donmussun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbulduk Biricitim:)Gönül isterdi ki görüntülerine değil gerçeğine götürebilmek ama elimden gelen bu şimdilik:)Kocaman sevgilerle

      Sil
  6. Teşekkür ederim canımm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa ne demek ben teşekkür ederim canım böyle güzel bir çekiliş yaptığın için:)Umarım hediyen de onu mutlulukla kullanıp seni hatırlıycak birine çıkar:)

      Sil
  7. hoş geldin canım ege havasını bolca almışsındır sen şimdi bu dopink bayağı gider artık:))
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbulduk canım valla epey bir depoladım güzel havadan bir daha ki gidişime kadar yeter sanırım:)Benden de kocaman sevgiler:)

      Sil
  8. Hoşgeldin Cadım :) fotoğraflarla o deniz havasını bize kadar getirdin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbulduk Aslıcım:)Ah keşke taşınabilir olsa bu deniz bu hava ama artık resimlerle idare edicez napalım:)

      Sil
  9. hoşgeldin, denizi bırakıp nasıl geldin sen canım yaa kıraç Ankara topraklarına:)) herkes öyle diyor evlendikten sonra ne kadar özlesen de baba evini herkesin kendi evi diyorlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah sorma canım ya egeden sonra denizsiz memlekette yaşamak çok zor ama napalım aşk işte:)Çok haklılar canım gerçekten şimdi sende evine gidince görüceksin ki sarayda bile olsan insan kendi evini arıyor:)

      Sil
  10. hoşgeldin tatil çok keyifli olsa gerek:)) denizi özlüyorsundur ankarada ama eşine kavuşmak güzel olmuş bende yıllar oldu gitmeyeli adaya bende izmirliyim bursada okuyup evlendim özlüyorum çok ege denizi bir başka güzel:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbulduk gerçekten çok keyifli bir tatildi deniz havası bütün havamı değiştirdi desem yeridir:)Bende önce Aydın'da yaşayıp sonra Bursa'da okuyup en sonunda Ankara'da buldum kendimi:)Evet bence de Ege Denizi bir başka güzel ama Bursa'yıda çok özlüyorum ben:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...