5 Mart 2012 Pazartesi

Mutlu Haftalar

Cumartesi gününü kar,fırtına,sıkıntı üçlüsüyle birlikte geçirdikten sonra pazar günü gördüğümüz azıcı güneşle düştük yollara.Yollara düştük dediysem gittiğimiz yer yine alışveriş merkezi ardından da arkadaşlarla gidilen yemek oldu.
Çok sıkılıyorum artık alışveriş merkezlerine gitmekten ama başka bir seçeneğimizde yok gibi bu havada.Bu seferki alışveriş merkezi gezimizde beni tek mutlu eden paşabahçeydi.İnanılmaz güzel seçenekler vardı ama ne yaptım ettim eşimin hayretli bakışları arasında kendime hiç bir şey almadım:)Kendime almadım ama elim boş çıkamadım yine.


    Bu cici bardaklar babacığa yaklaşan doğum günü için alındı.


Pazartesileri de pek severdim dershaneye gitmeye başlayana kadar.Şimdi erkenden kalk ,hazırlan (Tabi bunları yaparken dönüşte evde bekleyen işler aklımdan çıkmıyor) dershaneye git birde tarihte ne olmuş bitmiş en ince ayrıntısına kadar dinle...Okula gitmek istemeyen öğrenciler gibiyim:)Her gün akşam beni dershaneden al diyorum eşime:)Tembel miyim neyim?:)

Tembellik demişken 2 haftadır habire keçe kesmekle meşkulüm.Lazım olur şuraya buraya eklerim diye kestikçe kesiyorum.:)


Bunlar yeri belli olanlar.Birde yeri belli olmayıp kestiklerim var ki sormayın gitsin.:)Yarına kadar yerlerine yerleştirmeyi hedefliyorum ama tembellik yine gelip beni bulmassa tabi:)

Hepinize tembelliğin yanınıza uğramadığı ,mutlu bir hafta diliyorum..

Sevgilerimle..

17 yorum:

  1. bence sen kes boyle keseceksen,cok guzeller.ellerine saglik,mutlu haftalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür biraz ara veriyim diyodum ama tam şuan da aldım makası elime devam ediyorum kesmeye:)Sevgilerle

      Sil
  2. bardaklar çok güzelmiş, güle güle kullansın babacığın, keçeler her zaman ki gibi usta ellerinin ürünü olmuş, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederim babacımda beğenir güle güle kullanır inş:)Çokta zor bişey yapmıyorum ama inanılmaz keyif alıyorum ,mutlu oluyorum keserken.Beğendiğin için çok teşekkürler:)

      Sil
  3. avmler bize de sıkıntı veriyor artık ama az kaldı güneş sıcacık yüzünü göstermeye başladı.çok güzel bardaklar almışsın.bence çok beğenecek babacığın.derse gelince evet zordur eminim belli yaştan sonra :)))))

    güzel bir hafta diliyorum bu ara keçeler de şahane

    Öptüm kocaman

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnş beğenir Smilenacım babacımda:)Duygularıma tercüman oldu bu bardaklar:)Ders çalışmakta gerçekten çok zor hele de okulu bitirip bir daha kitap defter görmek istemiyorum demişsen:)
      Senin beğenmen benim için nasıl önemli bilemessin:)Bende kocaman öpücüklerimi yolluyorum:)

      Sil
  4. Bardaklar çok ciciymişler eminim baban çok beğenir sende kendini şöyle bir sirkil nefes al ver ve kendi kendine tembellik yok bundan sonra de :p
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birinin beni silkelemesine ihtiyacım vardı sanırım canım şimdi tamda öyle hissettim:)Tam şuan da atıyorum tembelliği üstümden:)

      Sil
  5. Bir araştırmada, en çok avmye giden şehir Ankara seçilmiş...yazık size :P pardon bi kaç tane de gölünüz ve parkınız vardı değil mi? :D şaka bi yana bu bardakları ben de çok beğeniyorum...Tam 1 ay sonra 5 Nisanda babacığımın 50. yaşgünü olacak...yarım asırlık çınar :)keçeler harika..ben de çok istiyorum ama henüz yakınımda keçe satan bi yer bulamadım...bi kaçını da Göksuya verirsin artık ;) sevgiler...iyi dersler hehe :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cidden yazık bize valla ..O göllerden biri de 5 dakikalık mesafede ama soğuktan gitmek ne mümkün.Diğerlerini de ben henüz göremedim.Deniz olmayan bir şehir de yaşamak çok zor ama napalım ''aşk'' işte geldik buralara:)Burda keçeden bol bişey yok vala burda olsan gidedik beraber.Göksu'nunkiler ayrı onlar daha da cici oldular çok yakında geliyor onlar da:)

      Sil
    2. Doğru Ankara çok soğukmuş şu sıralar...eşim 3 haftadır orada...neyse ki gelecek cuma günü inşallah...Ankarada İzmir Cd. bi yerim vardı benim de...keçe, incik, boncuk aldığım... :) mutlaka çok güzel olmuşlardır...merakla bekliyorum...sevgiler...

      Sil
  6. Aynen alışveriş merkezleri sevmiyorum acaip başım ağrıyor :) ama mecbur kalıyoruz.

    Bardaklar çok güzeller, babanın dogum günü kutlu olsun. Eminim çok begenicektir :)

    Keçeler çok güzel ve bittiğinde yakışacak yerlere mutlaka koyarsın diye düşünüyorum. Bazen o üşengeçlik hepimizde oluyor. Mutlu bir hafta diliyorum bende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslıcım şimdiden ben babam adına teşekkür ediyorum sana:)Umarım karkar üstümden bu üşengeçliğimde kestiğim keçelerimi yerleştirebilirim yerlerine:)sevgilerimle

      Sil
  7. çok cici bardaklar:)
    sağlıkla kullanılsın:)
    keçelere bayıldımm..
    emeğine sağlık canım,
    yeter ki yeri belli olmayan böyle cicilerin olsun elinde;)
    elbet bulunur bunlara bir talipli:)
    gönülden muhabbetle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim inş kendisi de beğenir bardaklarını:)Keçelerimin yeri belli olunca paylaşıcam umarım o zamn da beğenirsiniz:)Sevgilerimle

      Sil
  8. ben alışveriş merkezlerini gezmeyi özledim desem:)
    paşabahçe de ne zaman aklımda çok güzeller güle güle kullan.
    keçeler de çok cici:)

    YanıtlaSil
  9. Ne güzel bardaklar öyle, bir de ineklileri vardı kocaman süt bardakları onlara da bitiyorum ben. Babacığına güzel hediyeler olmuş. Keçeleri de ne kadar güzel kesiyorsun, sırrı ne ki?
    Tembellik en sinsi düşman, dikkat et sen ona kanma, hele şu amacına ulaş rahat rahat keçe de kesersin, yemek de yaparsın, alışveriş de:)Hadi tutmayayım kolay gelsin sana:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...