21 Mart 2012 Çarşamba

Nalan'ın Atölyesi

Bugün sizi çok güzel bir yere götüreceğim.Gerçekten benim de çok merak ettiğim annemin dilinden düşürmediği arkadaşı Nalan ablanın yeni açtığı atölyesine gitmek nasip oldu bu gidişimde.Öyle güzel şeyler yapmış ki Nalan Abla ,Aydın'da kalıp ondan ders almayı bile düşündüm bir ara:)Buyrun sizi de buradan alalım neler yapmış Nalan abla beraber bakınalım.












Dükkanının üst katında bulunan atölyesinde sürekli olarak üretmeye devam ediyor Nalan abla.Daha görüntüleyemediğim öyle güzel şeyler vardı ki.Eğer Aydın'a yolunuz düşerde bende görmek isterim burayı derseniz işte adresi:

Hükümet Blv. Veysi Paşa Mah. 1623 Sk. No:2(Ticaret Odası Sokağı) AYDIN

Bu arada çok yakında Nalan'ın Atölyesi adıyla web sitesi ve bloğuyla oda aramıza katılacak.Kendilerini ziyarete gelen atölye sahibi bir bloggerın , Nalan ablanın yaptığı bazı objeleri birebir yapıp kaynak göstermeden kendi tasarımıymış gibi bloğunda yayınlaması çok üzmüş Nalan ablayı.Böylece kendisi de blog açmaya karar vermiş.Kaynak göstermek ,emeğe saygı duymak bu kadar zor olmasa gerek.

Emeğe her zaman saygı duyulduğu,herkesin huzur içinde yaşadığı günleri görmek dileğiyle.

Sevgilerle


15 yorum:

  1. Yaratıcı, üreten insanları çok seviyorum. Ne kadar güzel çalışmalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslıcım bir görsen nereye giderse gitsin elinde dekupaj kağıtları durmadan kesip biçiyor:)Gerçekten çok güzel çalışmaları var bende bayıldım hepsine:)

      Sil
  2. çok çok çok şirin ...ne mutlu Nalan Abla'ya...birgün kısmet olur inşallah dükkanını görmek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım inş yakınlarda olsada alsam götürsem seni de:)

      Sil
    2. ühüü :( çok sıkıldım ama ben yaaa....bugün 14 tane randevu baktım...çok yoruldum...akşam da misafirim var....uzun zamandır bu kadar danışan bakmamışım, ajandama baktığımda...birisi de İbrahim Sadri'ydi danışanlarımdan :)

      Sil
  3. Harika görünüyor herşey, bencede blog ve site açmasında yarar var:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şuanda yapım aşamasında 1-2 haftaya belkide daha önce bile aramızda oabilir:)Açılır açılmaz burdan duyururum inş bende:)

      Sil
  4. Herşey harika görünüyor, dükkan, içindeki çalışmalar, dışarıdaki masa sandalye bile. :))

    Bir an önce sitesini yada bloğunu açarsa takipçisi olacağım kesin. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hobivakti senin çalışmalarının da onunkilerden kalır yanı yok:) Bende biran önce açılsa da buradan da takip etsem diye heyecanla bekliyorum:)

      Sil
  5. ne kötü şey ya.bana yapmışlardı.hem benim ürünün resmini koymuşlar bir de benim sattığım fiyattan yüksek fiyat koymuşlar..düpe düz terbiyesizlik.

    harika yermiş burası.tebrik ederim Nalan ablanı.hepsi şaheser.harika ....ellerine sağlık.bazı tepsileri çok beğendim bunada mı el atsam :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bu emek hırsızlarına ne desem bilmiyorum,hem terbiyesizlik hem resmen soygunculuk bu da.
      Smilenacım seninde harikalar yaratacığına eminim bence denemelisin sende:)Şöyle puantiyeli puantiyeli güzellikler geldi gözümün önüne:)

      Sil
  6. Nalan ablanın elleri dert görmesin. Bu emek hırsızlarını da adlete teslim etmek gerek ya, neyse. başarılar, kolaylıklar diliyorum:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esrates çok teşekkürler canım umarım cezalarını çekerler ne diyim..

      Sil
  7. canım gizemciğim atölyemin resimlerini şimdi gördüm harika olmuş.keşke Aydın da olsan da benim netteki sesim olsan.ne güzel şeyler yazmışsın,utandırdın beni.ayrıca takiçilerinin yorumlarına da çok teşekkürler.atölyemi ve ürünlerimi beğenmeleri beni çok gururlandırdı.inşallah yakında aranızda olacağım.seni çok öpüyorum Gizemciğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nalan ablacım az bile yazdım.Aydın'a geldiğimde ben sesin sesin olmaya devam ederim merak etme.Sende bizi fazla bekletmeden aramıza katılda senden ve yaptığın güzelliklerden mahrum kalmayalım bizde:)Bende çok çok öpüyorum:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...