4 Ocak 2014 Cumartesi

Mobil Perde ve Mobil Perde Yeni Yıl Çekilişi

Merhabalar,

Öncelikle yeni yılın hayalinizi kurduğunuz tüm güzellikleri size getirmesini ,sağlık  ,mutluluk ve huzur için de geçmesini diliyorum sevgili arkadaşlarım.

Yeni evin mutfağı için perde modelleri ararken fark ettim mobil perde internet sitesini .Şimdilik sadece İstanbul içinde hizmet veriyorlar ama ben inanıyorum ki kısa zaman içinde farklı illerde de ulaşma imkanımız olacak kendilerine.

Özellikle çalışan, vakitliksizlikten yana şikayeti olanlar için inanılmaz kolaylık sağlıyor mobil perde ekibi.Siz yeter ki seçiminizi yapın geri kalan herşey mobil perde ekibine ait.

www.mobilperde.com internet sitelerini inceleyerek kolaylıkla bilgi ve fikir edinebilirsiniz.

Ankara 'da ikamet ettiğim için ben fotoğraflarla yetiniyorum ancak İstanbul'da ikamet eden arkadaşlarım için iyi bir fikir olduğunu düşündüğüm içim bahsetmeden  geçmek istemedim.

Gelelim Mobil Perde yeni yıl çekilişine .Yapmanız gereken sadece mobil perde web sitesinde bulunan anketi cevaplamak. Anketin sonunda yapılacak çekilişle yaklaşık değeri 3500 TL olan 100 kişinin kazanacağı bir hediye paketi hazırladık. Bu pakette yepyeni ayakkabılar ve kozmetik ürünleri sizleri bekliyor.

Çekiliş sonucunda Doğal Kozmetik Markası Fouf markasına ait ürünler ve Enmodabenim.com adlı internet sitesinden seçilen bayan ayakkabıları hediye edilecektir.  Ayrıca çekilişe katılan herkes Mobil Perde’de maliyet fiyatları üzerinden %20 indirim hakkı kazanacaktır.
 
Ankete http://mobilperde.com/yeni-yil-cekilisi/ ulaşabilirsiniz.
Söylemesi benden katılması sizden.
Bu country perde modeline de bayıldığımıda söylemeden geçmeyeyim.:)
Kocaman Sevgilerimle

3 yorum:

  1. http://evlimutluguvenliii.blogspot.com/2013/12/ilk-cekilisim-hadi-buyrun.html
    çeklişime beklerimmm sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. süpermişşş umarım şanslılardan oluruz :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...