14 Şubat 2012 Salı

Bugün Günlerden ''Mutluluk''

Bugün ayrı bir mutlulukla uyandım güne .Artık bana sıkıntı getiren karın tekrar başlamış olması ,dışarıya çıkılamaz bir biçimde yağması bile bozamadı mutluluğumu.Bugünün özel bir anlamı olmasından değil mutluluğum.Evet oda mutluluğuma mutluluk katıyor tabi ki:)Aslında günlere anlam yüklemek yanlış biliyorum,hediyeler alınsın satışlar yapılsın diye oluşturulmuş bir gün gibi geliyor biliyorum.Her gün özel olmalı her gün bugün tadında geçmeli biliyorum ama buna hiçbirimizin ne maddi ne manevi gücü yeter.Hayatın koşuşturmacası içinde öyle zamanlar geçiyoruz ki bana göre birbirimizi hatırlamamız özel bir şeyler paylaşmamız için böyle günler vesile oluyor.

Bir gün yeterli mi peki sevgiliyi hatırlamak için ?Tabi ki değil.Bende bu haftayı dünden itibaren sevgililer haftası ilan ettim:)Hediye almak değil önemli olan , ufak tefek şeylerle mutlu etmek onu.Aslında amacı iş yerinde az biraz sıkıntılı günler geçiren eşime moral vermekti.Bende bu günleri bahane ettim işte.
 Bu işyerine gönderdiğim çiçekler.Benim için resmini çekmiş.Kalan 2 tanede tatları test edilsin diye bana getirildi.Harikaydı harika şiddetle tavsiye edilir.



Ona kurabiye çiçeğini gönderirken içine yazdığım notta'' 14 şubat herkesin günü 13 şubat bizim günümüz olsun'' yazmıştım.Sevgili sevgilimde bana böylesine güzel bir tabak yaptırmış.Nasıl mutlu oldum görünce anlatamam.İyi ki varsın iyi ki yanımdasın...

Bugünkü süprizimde sabahın 6sında başladı harika tepkiler alındı bile:)Hadi 1-2 tamamda bakalım bütün hafta neler bulup süpriz yapıcam.Acil fikirlere ihtiyacım var:)


   Son olarak bu çekiliş haberini vermeliyim diyorum.Tiryaki hobi benim blog oluşturmadan önce sürekli takip ettiğim çalşmalarını pek beğendiğim bloglardan birisiydi.Aslında pek çok blok vardı listemde (hala var ve sıkılmadan kalkar kalkmaz tek tek okuyorum hepsini) amma velakin tiryaki hobi ve smilena baştaydı benim için.:)Şimdi de tiryaki hobi bir çekiliş düzenlemiş bakın bakalım sizde bu güzelliğe.Buradan

Sevgiyle ve sevgiliyle kalın ,her gününüz bugün kadar mutlu geçsin....

19 yorum:

  1. Canım ya...ne kadar içtensin teşekkürler.
    Gizemcim aşkınız daim olsun canım.hep mutlu olun.aşk olmasa ne yapardık bilmem...

    Sevgilerimle ,güzel bir gün diliyorum.Sevdiceğin ne güzel bir hediye yaptırmış...kıskandım...:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bilmiyorum ne yapardık aşk'sız...Yakamızı bırakmasın aşk hepimizin yanıbaşında olsun...Güzel dileklerin için çokk teşekkür ederim ayrıca iyiki varsın:)
      HEdiyemin de daha da güzelleri sana gelsin inş:)

      Sil
  2. her gününüz böyle olsun!
    sevgi(liler) gününüz kutlu olsun! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. NE güzel bir dilek bu böyle:))hepimizin günü kutlu olsun,tüm günlerimiz bu gün tadında geçsin:))

      Sil
  3. Bende tabağa bayıldım çok ince düşünmüş valla :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende görünce pek bir şaşırdım uzunca bir süre baktım sevgili 1gül beğenmene de pek bir sevindim:)

      Sil
  4. Ne kadar cici bir yazi olmus bu böyle...
    Çok sevdim ;)

    YanıtlaSil
  5. Yanıtlar
    1. Bİrdaha ki ve bundan sonraki tüm sevgililer gününde sevdiceğinle yanyana ol sende inş:)Çok teşekkürler..

      Sil
    2. ne güzel dilek bu teşekkürler, aahh ah bi kavuşayım da hiç yanlız bırakmam :D

      Sil
  6. Cok güzel bir yazi olmus, masallah size ve sevgililer gününüz kutlu olsun! : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim mutluluğuma mutluluk kattın:)Siznde sevgliler gününz kutlu olsun..:)

      Sil
  7. Mutluluğun daim olsun canım uzun yıllar sevgi gününü kutlayalım :)14 şubat herkesin,13 şubat sizin olsun,15 şubatta zaten benim günüm..evlilik yıldönümüm :)sevgiyle kal canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim hepimizin sevgi günü kutlu,mutlu olsun.Ne kadar güzel bir evlilik tarihiniz varmış.İki güzel gün arka arkaya :)İlk ben kutlayayım buradan daha nice nice evlilik yıldönümlerini mutlulukla sevgiyle kutlayın inş:)

      Sil
  8. hep mutlu olun...en kötü günleriniz böyle olsun...sağlık,sevgi,şans,mutluluk,huzur hiç peşinizi bırakmasın canım...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim çok teşekkür ederim ,inş sende birdahaki sevgililer gününü 3 kişi kutlarsın:))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...