21 Şubat 2012 Salı

HAyat HEp Bir Sınav

İlkokula başlar başlamaz başlayan sınavlar kaç yaşına gelirsek gelelim yakamızı bırakmıyor.(en azından bana öyle oldu)Liseydi,üniversiteydi derken yeniden bir sınav çıktı karşıma.Kpss kursuna başladım bugün.Sanki üniversite sınavına girecek gibi panik yaptım.Bütün gece rüyamda sınava geç kalıp durdum.Sabahta bir heyecan hazırlanıp tuttum dershane yolunu.Umarım sonunda emeğimin karşılığını alırım.Biliyorum bu sınavda bir son değil belki de başlangıç.İyi bir başlangıç olur umarım benim için.










Defterimde pek bir renksiz geldi gözüme hemen Smilenam 'ı taklit edip süslemeliyim .Onunki gibi olur mu bilinmez tabi...

Diloş'un Kayfesinin kitaplaşalım mı etkinliği son buldu.Kitap eşim  sevgili Havva 'da belli oldu ,dolayısıyla az sonra gidilecek kendisine beğenerek okumasını umduğum bir kitap alınacak itinayla.


Hayatınız boyunca girdiğiniz tüm sınavlarda hep başarılı olmanız dileğiyle...

Sevgilerimle...

14 yorum:

  1. evet ya bir grup var facebookta "if the world ends in 2012 i've wasted my whole life in school..lovely!" diye görünce hemen üye oldum 2008 mezunuyum ama hala master tez aşamasında sürünüyorum:)işimden memnun olmama rağmen kpss kursuna gittim sırf annemler memnun olsun diye:) valla bıktım bi bitsin şu tez çocuğum olup onu okula götürmem gerekene dek her tür okuldan uzak duracağım:D hayırlı olsun sana da canım istediklerini elde edersin inşallah;)

    YanıtlaSil
  2. Canım gruba bayıldım bende üye olmalıyım hemen.Benim kursa gitme sebebimde en çok babamı mutlu etmek sanırım.Çünkü kendisi 2 üniversite bitirmiş üstüne birde evlenmiş kızına arar aramaz hala nasılsın yerine ders çalışıyormusun diye sormakta:)Sanırım durumumuz aynı.Umarım sende en kısa zamanda tezini teslim edip okul yollarından bir süre uzak kalırsın:)

    YanıtlaSil
  3. ay canım benim.kolay gelsin şimdiden.hayat böyle galiba .benim oğlan sınavlardan bezmiş anne ne zaman bitecek diyor.oh annem bitmiycek diyorum çok kızıyor.defterin çok hoş.hemen alıyorsun pembe keçeleri ,konduruyorsun bir çiçekçik.bak nasıl güzel olacak....
    şimdiden başarılar diliyorum .kocaman sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kıyamam ben ona ya şimdiden bıktı çocuklar oyun çağlarında sınava hazırlanıyorlar onların işi daha da zor aslında.Aldım keçelerimi başlıyorum kesmeye inş çalışm şevki getirilerler bana:)o kocaman sevgiler benden sana:)

      Sil
  4. Sınavlar hiç bitmiyor, KPSS'ye giriyorsun kazanıyor atanıyorsun sonra diyorlar ki "hoooop! Dur bakalım!2 yıl aday memursun, önce adaylık sürecindeki staj süreni tamamla ve sınava gir, geçersen memursun."
    En iyisi defter süeleyip motivasyonu arttırmak, kolay gelsin, başarılar diliyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Of of yapma ya vaz mı geçsen napsam?Napalım ben bir şansımı deniyimm olmadı önce defterleri sonra evi süslemeye devam ederim:)Sevgilerimle

      Sil
    2. yok yanlış anlaşıldım galiba, diyorum ki hayatta sınavların ardı arkası kesilmiyor malesef, e böyle olunca insan kendini motive etmeli, defterleri süslemek de dersane için seni motive eder, ne güzel. Kocaman başarılar diliyorum, haydi bir gayret asıl derslere:)

      Sil
  5. ooooy, hadi bakalım Allah kolaylık versin :) başlanan bişeyin sonunu getirmek kolaydır ama, ben de gelecek sene başlamak istiyorum kısmetse, kurssuz olmayacak gibi geliyor :) sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Maya.Başladık bakalım bir hızla sonuda güzel olur inş.Bende bugün kursa gdenleri görünce anladım ki sanırım sınavsız olmuyor bu iş:)Umarım seninde istediğin gibi olur sonucu:)sevgilerimle

      Sil
  6. sınavında basarılar dılerım :) dedığın gıbı hayat boyu bı sınavın ıcındeyız zaten :) sevgıler canım

    YanıtlaSil
  7. kırmızı evin cadısı bloğunu yeni keşfettim üyen oldum banada beklerim sınav konusuna gelince hayatın kendisi bir imtihan dünyası değilmi bizler bu dünyada öbür dünya için sınav halinde değilmiyiz zaten

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin bloğuma bende sana geliyorum:)Çok haklısın aslında bizler hep bir sınavdayız yaşadığımız sürece.Bunu birkez daha hatırlatarak diğer sınav kaygılarımı azalttın:)

      Sil
  8. sen bana hoşgeldin demediğin için ben damdan düşer gibi yapıp kendime hoşgeldin diyorum :)
    blogunu biricit ve sen bardaklaştıktan sonra keşfettim :) hayatın kendisi sınav buna da kesinlikle katılıyor, mimlendiğini söylüyor, bloguma bekliyor ve gidiyorum :)
    öpücükler !
    http://irituruncubalik.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah şimdi gördüm yazını HOŞGELDİN iyi ki geldin:)Bende sana geliyorum hemencecik...Kocaman öpüldünüz efendim:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...