1 Şubat 2012 Çarşamba

Hoşgeldin Şubat

Her ayın ilk gününe bayılıyorum nedense...Her ay bana yeni yeni umutlar getiriyor yanında.Şimdi bu ayda yapmak istediğim,almak istediğim ,yenilemek istediğim öyle çok şey varki:)Bide şubatın ayrı bir yeri var sanki ...(İçinde sevgililer günü olduğundanmıdır bilinmez:))Bakalım bu ayı başladığım gibi mutlu,umutlu ve de pek bi neşeli kapatabilecek miyim:)
 Sevgili mutfağımın sevgili kapı süsü uzaktan uzaktan uzağa benden bahsetmeden geçicek misin diye gözlerimin içine bakıyor şuan da:)


 Göz bebeğimiz mutfaklarımız süssüz olur mu hiç dedim bende ve bol tatlılı bir süs hazırladım.E şimdi kendime yapıldı arkadaşlarıma yapılmadan olur mu?Sırada onlar için hazırlanacaklar var. Şubat ayı yapılacaklar listemdeler kendileri.
 Umarım sizlerde beğenirsiniz.Bu kısacık ayın hepinize sevgi,mutluluk,şans,ilham ve istedikleriniz hepiciğini yanında getirmesi dileğiyle...



Son olarak ilk çekiliş duyurumuda paylaşayım dedim makeUparfume harika bir hediye çekilişi yapıyor.Şimdiden hepimize bol şanslar..

 Sevgilerle...

5 yorum:

  1. ellerine sağlık.çok hoş olmuş süsün.diğerlerini de bekliyorum.iyi akşamlar...

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederim bu ilk denememdi diğerleri daha da güzel olur diye umut ediyorum:)Sevgilerle...:)

    YanıtlaSil
  3. Çok çok güzel olmuş, ellerine saglık. Çok begendim :)

    Benimde en sevdigim aydır Şubat, bu ayda dogdugum içinmi, sevgililer günü içinmi? bilemiyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim beğendiğine pek çok sevindim...:)

    Şubatta doğan o kadar çok sevdiğim insan varki ,şubatta şubat insanları da bir başka güzel canım:)Eminim sende onlardan birisindir:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...